Recensies

Renovatie van 66 woningen aan de Pieter Floriszstraat

Geplaatst door Reinier op 14 april ’15

De renovatie van 66 woningen aan de Pieter Floriszstraat in Alphen aan den Rijn is naar tevredenheid afgerond.
Het eindresultaat mag er zeker zijn. De kleurstelling (koker en paneel) is perfect en geeft een chique uitstraling. Het behandelen van de inpandige balkons geeft een rustig aanzicht. De lengte van het blok wordt goed “opgeknipt” door de ventilatiekokers. Al met al zeer tevreden, waarbij ook de bewoners erg tevreden zijn over de ‘metamorfose’ van het complex.

Reinier Mathot (Woonforte),

Opbouw in Alphen aan den Rijn

Geplaatst door Walter op 09 sep. ’13

Eind 2012 hebben wij Bloemen Architecten ingeschakeld voor onze opbouw. Een verdieping (ca.44 m2) erop bestaande uit 2 kamers en een volwaardige badkamer. Zelf hadden we al wat ideeën, maar zij hebben er een heel mooi geheel van gemaakt. Zowel de gebruikte materialen alsmede in dezelfde stijl als de omgeving opgaand. Bloemen Architecten heeft voor ons de tekeningen, omgevingsvergunning en het offertetraject verzorgd. Tevens zijn ze diverse malen bij onze verbouwing aanwezig geweest om te beoordelen of alles volhgens bouwkundig plan verliep. In juli 2013 is de oplevering geweest en we kunnen niet anders dan zeer blij zijn met onze opbouw en over de meer dan uitstekende begeleiding en kundigheid van het hele team van Bloemen Architecten. Fantastisch!

Walter,

Ontwerp verbouwing in Alphen aan den Rijn

Geplaatst door Hugo op 29 mei ’13

Zeer mooi ontwerp gemaakt voor uitbreding huiskamer en extra verdieping. Rekening gehouden met stijl van het huis. Perfect uitgewerkt in nieuwe tekeningen. Ik kan Bloemen absoluut recommanderen.

Hugo,

Bouwtekening aanbouw in Alphen aan den Rijn

Geplaatst door Frank Mooij op 21 mei ’13

September 2012 vatte bij mij het idee post een aanbouw aan mijn huis te bouwen. Na enig speuren hoe ik één en ander het beste kon aanpakken kwam ik bij Bloemen Architecten uit. Al mijn wensen werden na twee gesprekken vertaald in een ontwerp wat precies spoorde met het beeld wat ik vooraf had, maar nu gevat in een bouwtekening waar de aannemer direkt mee aan de slag kon. Aan het verzoek van de heer Bloemen om een beoordeling te schrijven werkte ik dan ook heel graag mee.

Frank Mooij,