Woning Badhuisweg

Op voormalige agrarische gronden wordt het woonlint aan de badhuisweg gesloten met de inpassing van een moderne rietgedekte villa.

 

De woning is gelegen tegen de waterkering van de Gouwe en volgt het dijklichaam de polder in. De keukenvloer, aan de achterzijde van de woning, ligt lager. Hierdoor wordt er niet alleen een prachtige ruimte met een plafondhoogte van 3,4 meter gerealiseerd, maar blijft ook het doorzicht naar de Gouwe door de 15 meter diepe woning bestaan. Aan de achterzijde is er een vrij uitzicht over de ruim 70 meter diepe kavel. In de nabije toekomst zal achter het kavel een typisch Boskoops natuurgebied aangelegd worden.

 

De moderne rieten dakkap met zijn moderne ‘dakkapel’, in combinatie met het witte stucwerk, geven de woning zijn kenmerkende verschijningsvorm. Door de grote, moderne glaspartijen aan de voorzijde, die de kapvorm volgen, kan men zowel op de begane grond als ook op de verdieping genieten van een wijds uitzicht over de Gouwe. 

 

De woning is echt op maat gemaakt voor de opdrachtgevers en de locatie. Genieten staat centraal.  

Categorie

Woningbouw

locatie
Datum

2020

Begane Grond
Verdieping